Schilderen in Andalucia
Workshop Begeleiding Docent Omgeving Data/Prijs Contact

Bookmark and Share

Verblijf
Villa Lorena
Schilderen in Andalucía biedt u een verblijf dat aan de rand van het centrum van de stad Malaga zit én tevens aan de kust. Na het schilderen is een verfrissende duik in de zee een echte aanrader. Als cursist verblijft u in het stijlvolle Hotel Villa Lorena in één van de mooiste wijken genaamd El Limonar van Malaga dat door een hartelijk Nederlands koppel gerund wordt. Zie: www.villalorenamalaga.com.

In Villa Lorena is het heerlijk vertoeven en is aandacht besteedt aan elk detail. Iedere gast mag gebruik maken van een fiets waarmee je je ideaal kunt verplaatsen. Daarnaast weten de heren van de Villa alle ins en outs op het gebied van kunst, cultuur en vermaak. Villa Lorena is zeer geschikt voor verblijf met een medecursist of (schilder)partner.

 

Hotel Domus
Hotel Domus nodigt u graag uit in Pedregalejo, het gezelligste gedeelte van Malaga. Het oude vissersdorpje Pedregalejo is nu een hippe plek om te heen te gaan voor een heerlijke lunch, een drankje te doen en te genieten aan één van de leukste baaitjes van Andalucia. Het Hotel ligt op een paar minuten afstand van de stad Malaga en op loopafstand van de schilderlocaties. Het oorspronkelijke vroeg 20e eeuwse pand is volledig gerenoveerd en heeft zonnige modern ingerichte kamers, waar gemak en comfort voorop staan. Dit verblijf is met name zeer geschikt voor alleenstaanden, vanwege de eenpersoonskamers of tweepersoonkamers voor single gebruik. Zie hiervoor: www.hoteldomus.es.

 

Door de centrale ligging van beide Hotels bieden wij u veel vrijheid, cultuur en vertier na afloop van de workshop. Er zijn diverse musea te bezoeken, zoals het Picasso- en het Teyssen museum, maar je kunt in Malaga ook goed shoppen en uiteraard genieten van tapas en wijn. Wandelen of fietsen aan zee, langs de kustlijn, geeft ook een fijn vakantie-gevoel.

Daarnaast kunt u tevens vanaf deze stad de streek van Andalucía verkennen. Buiten de workshop-tijden om, aangezien de les tot 14.00 uur duurt, is er nog genoeg tijd om andere steden of bergdorpjes te bezoeken.