Schilderen in Andalucia
Workshop Begeleiding Docent Verblijf Omgeving Contact

Bookmark and Share

Data

"data op aanvraag, mail naar: "

Schrijf je nu in via het inschrijfformulier. Wees er bijtijds bij, gezien het beperkt aantal plaatsen.

Prijs
740,-
Inbegrepen:
  • 5-daagse workshop schilderen
  • 6 overnachtingen, inclusief uitgebreid ontbijt
  • welkomstdrankje
  • afsluitingsavond met Spaanse tapas
  • gebruik van schildersezel en stoel
  • gebruik van basis acrylverf
  • persoonlijke begeleiding
* (i.v.m. hoogseizoen is de prijs in augustus 780,-)

Aantal cursisten
Minimaal 4, maximaal 10

Materiaal
U kunt uw eigen materiaal meenemen om mee te werken tijdens deze workshop. Basis acrylverf is ter plekke aanwezig, met name is dit geschikt voor beginners die worden aangeraden om acrylverf te gebruiken, voor het gebruikersgemak. Hiermee kunt u zowel op een aquarel-achtige manier als op een olie-achtige manier werken. Eventueel kunt u in een goede schilderszaak in Malaga nog materiaal (bij)kopen. Voor goede tips kunt u de raadplegen.

 

 

Vliegticket
Via internet is het makkelijk en vrij goedkoop om een ticket te boeken. Een retour ticket naar Malaga kost ongeveer 200 euro. De volgende sites kunt u hiervoor bekijken:

Autoverhuur
In Malaga kunt u zich makkelijk verplaatsen; lopend, met de fiets (die u van de Villa Lorena kunt gebruiken), met het Openbaar Vervoer of taxi. Wilt u het binnenland verkennen dan is het aan te raden een auto te huren tijdens uw verblijf. De prijzen zijn erg schappelijk. Wij hebben goede ervaring met bijvoorbeeld www.autopro.es. Hier kunt u voor zo'n 120 euro per week een auto huren.

n.b. Wij zoeken nog 2 personen die bereid zijn auto te rijden op ons uitstapje naar het witte bergdorpje. Indien u hiertoe bereid bent zou u dit willen vermelden in uw mailtje? De onkosten zullen wij uiteraard met u verrekenen.