Schilderen in Andalucia
Workshop Docent Verblijf Omgeving Data/Prijs Contact

Bookmark and Share

Begeleiding
De cursus is zowel geschikt voor beginnende als voor gevorderde schilders. Voor een ieder is er de ruimte om op zijn eigen manier uiting te geven aan zijn ervaringen en een eigen stijl te leren hanteren. Het is mogelijk; realistisch, abstract, impressionistisch of expressionistisch te werken. De materiaalkeuze staat hierin vrij, hoewel beginners aangeraden wordt met acrylverf te werken.

Gezien de kleinschaligheid van de groep, zal er veel gelegenheid zijn voor persoonlijke begeleiding, wat u zult helpen in het creatieve proces. Om de omgeving goed te leren weergeven, zal de docent gerichte opdrachten geven. Beginners zullen vooral begeleid worden met de beeldende aspecten als: licht, vorm, kleur, compositie en materiaalgebruik, waarmee je leert een schilderij goed op te bouwen. Ervaren schilders kunnen hun techniek en creativiteit verder ontwikkelen en verfijnen en zullen hier ondersteuning in vinden. Na de les is er een evaluatie om te leren van en met elkaar.


 

Ervaring cursisten

"Heerlijk ontspannen schilderen, prachtige plekken, waar je lekker rustig en genietend van de zon, kunt werken. Dan krijg je ook nog eens tips waardoor je jezelf verbeterd. Ja het was super!"

Denise Tausent

 

"Deze schildervakantie bij Natalia in Malaga raad ik ten zeerste aan! Fijn hotel, heerlijk bij het strand en inspirerende schilder-dagen. Ik heb genoten van Natalia's spontane en frisse manier van lesgeven, met aandacht voor de basistechnieken. Veel geleerd deze week in een ontspannen mooie omgeving met lieve leuke mensen."

Setine van der Noordaa

 

"Wat een super week hebben wij gehad in Andalusië! De combinatie van creëren maar ook heerlijk relaxen rondom een prachtige omgeving en accommodatie waar een gastvrije sfeer hangt geeft een gevoel van vrijheid die heel inspirerend werkt voor mij. In een weekje tijd krijg je op jouw niveau de juiste tools aangereikt om daar vervolgens bij thuiskomst weer verder zelf mee aan de slag te kunnen gaan."

Monique Heemskerk

 

"Door de schildercursus ben ik op een hele andere manier naar landschappen en kunst gaan kijken. Echt een verrijking van mijn wereld."

Myra Veenhuizen

 

"Het was een super leuke schilderweek. Het hotel dat bij de cursus hoorde was erg goed. Super vriendelijk zijn we ontvangen. Fijne plek om te verblijven. Gevarieerde schilderopdrachten gedaan. De begeleiding door Natalia was erg prettig. Bovendien heeft ze veel geduld. We begonnen met een stukje theorie vervolgens met het schilderen. Heerlijke omgeving. Het klimaat erbij helpt ook mee. Er was nog voldoende tijd over om naast het schilderen andere leuke dingen te doen. Ik kan het iedereen aanbevelen die zin heeft in een creatieve week."

Brigitte van Eijden

 

"Afgelopen augustus ben ik in Malaga geweest voor een schildercursus. Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad, leuke nieuwe vrienden gemaakt en ook veel geschilderd en over schilderen geleerd. Natalia Romero, de schilder’juf’, is een zeer gedreven lerares en een heel innemend sprankelend mens. Ik kan haar dus echt aanbevelen. Schilderen in de zon….. Wie wil dat eigenlijk niet??"

Monika van der Drift